Čokolada Cavalier

Čokolada Cavalier: brez dodanega sladkorja!

Predstavljajte si, da vam nekdo od bližnjih naroči, da mu prinesite čokolado brez sladkorja in da mora biti prav tako okusna kot klasična čokolada. Že veste, po kateri bi posegli? Verjetno v mislih nimate konkretnega imena, znašli pa bi se tako, da bi v trgovini prodajalcu naročili točno to, kar so vam naročili doma.

Zavedati pa se morate, da vsaka čokolada brez sladkorja ni nujno kakovostna in niti ne dobrega okusa. Na trgu lahko, ne da bi se tega sploh zavedali, posegate bo čokoladah, na katerih bo sicer pisalo, da so brez sladkorja, a resnica je lahko popolnoma drugačna.

Če bi natanko vedeli, kaj hočete, vas ponudba nikoli ne bi mogla prenesti naokoli. Mi bi vam v takšni situaciji ponudili Cavalier čokolado. Zakaj? To izveste v nadaljevanju.

Cavalier čokolada – brez sladkorja in odličnega okusa

Cavalier čokolada nima dodanega sladkorja, ima pa enak ali celo boljši okus kot klasična čokolada. Vsebuje sladilo stevija in ni obremenjena s kaloričnim sladkorjem in drugimi škodljivimi trans maščobami.

Čokolade Cavalier
Čokolade Cavalier so na voljo v najrazličnejših okusih.

Na trgu jo lahko najdete v številnih različicah, na voljo je denimo kot Cavalier čokolada z okusom kokosa, z gozdnimi sadeži, z okusom manga in maline, z rižem, v beli različici. Priljubljene so tudi temne čokolade Cavalier z okusom limone in limete, pomaranče, jagodičevja, jagode in maline.

Svoje otroke lahko razveselite s posebnimi paketi temnih in mlečnih Cavalier čokoladic. Sicer pa vam priljubljena belgijska blagovna znamka Cavalier ponuja še številne druge vrste pakiranja te nadvse priljubljene, pa tudi zdrave čokolade. Prav tako lahko kupite okusen namaz, ki mu ni para, ter še vrsto drugih izdelkov.

Cavalier namaz z okusom lešnika

Zaradi nizke vsebnosti sladkorja se lahko ob prilagojeni dieti z lešnikovim namazom Cavalier sladkajo celo sladkorni bolniki in bolniki s kandido. Cavalier namaz lahko uporabljate tudi vsi, ki se poslužujete diete z nizko vsebnostjo sladkorja ali ketonske diete, saj ima namaz nizek delež ogljikovih hidratov.

Lešnikov namaz Cavalier

Lešnikov namaz je odličen za otroke, z njim lahko namažete palačinke in druge sladice. Še posebej ga priporočamo tudi zato, ker ne vsebuje glutena in gensko spremenjenih organizmov; njegove sestavine niso bile izpostavljene radiaciji.

Ostale prednosti izdelkov Cavalier

Čokolada Cavalier vsebuje 100 % naravne sestavine. Ne vsebuje umetnih arom in ojačevalcev okusa, kot je to značilno za večino od klasičnih vrst čokolad. Vsebuje prave koščke sadja ali okusno mleto sadje.

Izdelki Cavalier niso radiacijsko obsevani, so brez GSO in ne vsebujejo jajc. So zelo nasitni, saj vsebujejo visoko vsebnost vlaknin. Temne čokolade Cavalier se še posebej priporočajo diabetikom in bolnikom s kandido.

Kje kupiti čokolado in druge izdelke Cavalier?

NutriHolis - celostni center zdravjaKer se bližajo prazniki, boste svoje bližnje najverjetneje obdarili tudi s sladkarijami. Mogoče smo vas ravnokar pripeljali do odlične ideje – nakup Cavalier izdelkov. Najdete jih lahko v spletni trgovini NutriHolis. Če pa se boste sprehajali kje v bližini Špara na Zaloški v Ljubljani, se lahko v prostorih celostnega centra zdravja oglasite kar osebno. Zapišite si še točen naslov: Zaloška cesta 167.

Pri nakupovanju odličnih čoklad Cavalier ne pozabite preverite še druge kakovostne in zdrave ponudbe, ki si jo boste lahko kasneje naročali kar prek spleta.